+3620 77 33 447 / +3620 312 56 24 info@profihentes.hu

Sajtos-sonkás grillkolbász fűszerkeverék – 0,54 kg

1.690 Ft

Erőteljes sajt és sonka illattal és aromával rendelkező fűszerkeverék, melyet a mellette lévő  természetes fűszerek, bors, fokhagyma, szerecsendió teszik harmonikussá.

Grillezéshez vagy sütőben való elkészítéshez egyaránt felhasználhatjuk.

Egy csomag Sajtos-Sonkás Grillkolbász fűszerkeverék 10 kg masszához elegendő, amely tartalmazza a szükséges mennyiségű sót is!

Kerti Parti kiszerelés.

Erőteljes sajt és sonka illattal és aromával rendelkező régi hagyomány alapján összeállított fűszerkeverék. A kiváló aromát és a finom ízeket a minőségi fűszerek keveréke nyújtja. Igaz élvezetet nyújtó ropogós külső, fűszeres kéreg és a puha belső. A fűszeres szafttal összeolvadt sajt íz valódi kulináris élmény.

GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-2 kg 2200 Ft 1800 Ft
2-3 kg 2380 Ft 1980 Ft
3-5 kg 2600 Ft 2200 Ft
5-10 kg 2830 Ft 2430 Ft
10-15 kg 2910 Ft 2510 Ft
15-20 kg 3160 Ft 2760 Ft
20-25 kg 3360 Ft 2960 Ft
25-30 kg 3640 Ft 3240 Ft
30-40 kg 6250 Ft 5850 Ft
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-10 kg 2390 Ft 1990 Ft
10 -20 kg 3390 Ft 2990 Ft
20 -40 kg 6350 Ft 5990 Ft

Sajtos-sonkás grillkolbász fűszerkeverék

Erőteljes sajt és sonka illattal és aromával rendelkező régi hagyomány alapján összeállított fűszerkeverék. A kiváló aromát és a finom ízeket a minőségi fűszerek keveréke nyújtja. Igaz élvezetet nyújtó ropogós külső, fűszeres kéreg és a puha belső. A fűszeres szafttal összeolvadt sajt íz valódi kulináris élmény.

Hozzávalók:

5 kg lapocka, 5 kg dagadó, 1 csomag Profi Hentes Sajtos-Sonkás Grillkolbász fűszerkeverék, 1 csomag Profi Hentes sertésvékonybél vagy juhbél

A húst finom lyukú darálón kétszer ledaráljuk, majd összekeverjük a fűszerekkel és addig dagasztjuk, amíg a felszíne ki nem fényesedik és leválik az edény faláról meg a kezünkről. A beleket langyos vízben áztatjuk, hogy töltéskor rugalmasak legyenek. A kolbászmasszát 15-20 cm-re hosszakra töltjük, két végén a belet behurkoljuk. A kolbászt faszenes grillen sütve, vagy tepsiben, zsiradék nélkül, lassú tűzön sütjük.

Néhány jó tanács grillezéshez:

Grillezésnél fontos a hőfok, mindig csak parázson grillezzünk, mert a tűz mindent szénné éget. Az sem szerencsés, ha kolbászokat a sütés végére hagyjuk, mert az alacsony hőfok miatt ráncosak lesznek. Egyenletes ropogósra sül a kolbász, ha többször megforgatjuk a grillrácson, akár nyolcszor tízszer is.

Érdekelhetnek még…

  • juhbél

    Juhbél – 100 yardos

    12.900 Ft
  • Kerti parti grill fűszersó

    Kerti Parti Grill fűszersó – Magyaros / Sertés / Szárnyas / Gyros / Olasz / Ázsiai – 0,1 kg

    330 Ft
  • hamburger fűszerkeverék

    Hamburger fűszerkeverék – 0,3 kg

    980 Ft
  • Helytartó

    Sertés vékonybél ipari yardos, osztályozott (30/32, 32/34, 34/36, 36/38, 38/40, 40/42, 42+)

    6.300 Ft9.450 Ft