Mexikói grillkolbász fűszerkeverék – 0,35 kg
1.090 Ft
Egy csomag Mexikói grillkolbász fűszerkeverék 10 kg töltelék elkészítéséhez elegendő
Jellegzetes fűszerei : Első osztályú fűszerpaprika őrlemény, édes és csípős, szárított fűszerek.
Az autentikus mexikói ízt a tüzes fűszerek adják. A csípős paprika mely a mellette levő füst aromával együtt alkot egy harmonikus, kellemesen csípős “SOMBREROS” ízvilágot. Már az első falat elhozza a Mexikóból érkező napsütötte életérzést, ahol még az anyatej is chilis.
GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-2 kg | 2200 Ft | 1800 Ft |
2-3 kg | 2380 Ft | 1980 Ft |
3-5 kg | 2600 Ft | 2200 Ft |
5-10 kg | 2830 Ft | 2430 Ft |
10-15 kg | 2910 Ft | 2510 Ft |
15-20 kg | 3160 Ft | 2760 Ft |
20-25 kg | 3360 Ft | 2960 Ft |
25-30 kg | 3640 Ft | 3240 Ft |
30-40 kg | 6250 Ft | 5850 Ft |
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-10 kg | 2390 Ft | 1990 Ft |
10 -20 kg | 3390 Ft | 2990 Ft |
20 -40 kg | 6350 Ft | 5990 Ft |
Mexikói grillkolbász elkészítése
Hozzávalók 10 kg kolbászhúshoz:
5 kg marha lapocka vagy nyak, 2,5 kg sertés tarja, vagy dagadó, 1 csomag Mexikói grillkolbász fűszerkeverék.
A húsok minősége nagyon fontos! Ne száraz húsokat válasszunk, mint a karaj, vagy comb, hanem igyekezzünk zsírosabbakat keresni.
A húsokat kétszer ledaráljuk, közben keverednek. A masszához hozzáadjuk a Mexikói grillkolbász fűszerkeveréket, és jól összedolgozzuk. Ha összeállítottuk, vékonybélbe töltsük, juh bél vagy sertés 28/30 mm átmérővel., Sütés előtt pihentessük egy vagy két napot.
Néhány jó tanács grillezéshez: Grillezésnél fontos a hőfok, mindig csak parázson grillezzünk, mert a tűz mindent szénné éget.. Egyenletes ropogósra sül a kolbász, ha többször megforgatjuk a grillrácson.