+3620 77 33 447 / +3620 312 56 24 info@profihentes.hu

Hagymás grillkolbász fűszerkeverék – 0,4 kg

1.050 Ft

A hagymás grillkolbász fűszerkeveréket használhatjuk grillkolbász készítéséhez, és sertéshúsok pácolásához.

Adagolás: a tasak tartalma 10 kg hús elkészítéséhez elegendő, amely tartalmazza a megfelelő mennyiségű sót is!

Hús grillezéséhez a fűszerkeverékből a felhasználás előtt készítsünk sűrű olajos pác keveréket. A húsokat kenjük be alaposan az így elkészített hagymás grill keverékkel.

 

GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-2 kg 2200 Ft 1800 Ft
2-3 kg 2380 Ft 1980 Ft
3-5 kg 2600 Ft 2200 Ft
5-10 kg 2830 Ft 2430 Ft
10-15 kg 2910 Ft 2510 Ft
15-20 kg 3160 Ft 2760 Ft
20-25 kg 3360 Ft 2960 Ft
25-30 kg 3640 Ft 3240 Ft
30-40 kg 6250 Ft 5850 Ft
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-10 kg 2390 Ft 1990 Ft
10 -20 kg 3390 Ft 2990 Ft
20 -40 kg 6350 Ft 5990 Ft

Hús készítésekor a fűszerkeverékből a felhasználás előtt készítsünk sűrű olajos pác keveréket. Sertéstarja elkészítéséhez ajánljuk. A jó sütés érdekében érdemes kb. ujjnyi vastag szeleteket készíteni a grillezéshez/sütéshez. A húsokat kenjük be alaposan az így elkészített hagymás grill keverékkel. Pihentessük a fűszerezett húsokat hűvös helyen, legalább egy éjszakán át, ez idő alatt a hús átveszi a fűszerek aromáját.

Sütés

Amikor a faszén már nem lángol, hanem parázslik és izzik, kezdődhet a grillezés. Ahogy a hús elválik a grillrácsról azt jelenti, hogy készen áll a megfordításra. Szép lassan kell, hogy barnuljon és piruljon. Miután levettük a grill-rácsról a húst, hagyjuk állni pár percet, hogy a húsnedvek újra kiegyenlítődjenek benne.

A só elősegíti, hogy az íz- és illatmolekulák felszabaduljanak. A sütés akkor megfelelő, amikor a hús belsőhőmérséklete elérte a 62°C-ot. A sült külseje megpirul. A belseje, ha nem sütjük túl, szaftos és puha marad.

Grillkolbászhoz a húst finom lyukú darálón kétszer ledaráljuk, majd összekeverjük a fűszerkeverékkel és addig dagasztjuk, amíg a felszíne ki nem fényesedik és leválik az edény faláról meg a kézről. A sajtot kockázzuk apróra, és keverjük bele. Hozzáadjuk a Hagymás grillkolbász fűszerkeveréket. Ezek után a masszát kolbászbélbe töltjük.

Érdekelhetnek még…

  • Helytartó

    Sertés vékonybél ipari yardos, osztályozott (30/32, 32/34, 34/36, 36/38, 38/40, 40/42, 42+)

    6.300 Ft9.450 Ft
  • csevap ajvárral s hagymával

    Csevap fűszerkeverék – 0,26 kg

    980 Ft
  • hamburger fűszerkeverék

    Hamburger fűszerkeverék – 0,3 kg

    980 Ft
  • juhbél

    Juhbél – 100 yardos

    12.900 Ft