+3620 77 33 447 / +3620 312 56 24 info@profihentes.hu

Bajor grillkolbász fűszerkeverék – 0,39 kg

990 Ft

Régi hagyomány alapján összeállított komplett fűszerkeverék.  A kiváló aromát és a finom ízeket a minőségi fűszerek keveréke nyújtja borjúhúsból, sertéshúsból és szalonnából készült bajor fehérkolbásznak.

A pirospaprikától mentes készítmény sajátos ízét a petrezselyem és a fehérbors adja. A nyári grillezés egyik legkedveltebb fűszerkeveréke.

A fűszerkeverék tartalmazza a megfelelő mennyiségű sót is!

Egy csomag fűszerkeverék 10 kg bajor grillkolbász készítéséhez elegendő.

GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-2 kg 2200 Ft 1800 Ft
2-3 kg 2380 Ft 1980 Ft
3-5 kg 2600 Ft 2200 Ft
5-10 kg 2830 Ft 2430 Ft
10-15 kg 2910 Ft 2510 Ft
15-20 kg 3160 Ft 2760 Ft
20-25 kg 3360 Ft 2960 Ft
25-30 kg 3640 Ft 3240 Ft
30-40 kg 6250 Ft 5850 Ft
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-10 kg 2390 Ft 1990 Ft
10 -20 kg 3390 Ft 2990 Ft
20 -40 kg 6350 Ft 5990 Ft

A borjúhúsból, sertéshúsból és szalonnából készült fehérkolbászt a bajorok találták fel és több mint 150 éve töretlen a népszerűsége. Régi hagyomány alapján összeállított komplett fűszerkeverék.  A kiváló aromát és a finom ízeket a minőségi fűszerek keveréke nyújtja.

A pirospaprikától mentes készítmény sajátos ízét a petrezselyem, fehérbors adja. A nyári grillezés egyik legkedveltebb fűszerkeveréke.

A fűszerkeverék tartalmazza a megfelelő mennyiségű sót is!

Hozzávalók:

5 kg lapocka, 5 kg dagadó, 1 cs  Bajor Grillkolbász fűszerkeverék, 20 m sertés vékonybél vagy 30 m juhbél

A húst finom lyukú darálón kétszer ledaráljuk, majd összekeverjük a fűszerekkel és addig dagasztjuk, amíg a felszíne ki nem fényesedik és leválik az edényfaláról meg a kezünkről. A beleket langyos vízben áztatjuk 20-30 percet, hogy töltéskor rugalmasabb legyen. A kolbászmasszát 15-20 cm hosszakra töltjük, két végén a belet behurkoljuk. A grillkolbászt faszenes grillen, vagy tepsiben, zsiradék nélkül, lassú tűzön sütjük.

Néhány jó tanács grillezéshez: Grillezésnél fontos a hőfok, mindig csak parázson grillezzünk, mert a tűz mindent szénné éget. Az sem szerencsés, ha kolbászokat a sütés végére hagyjuk, mert az alacsony hőfok miatt ráncosak lesznek. Egyenletes ropogósra sül a kolbász, ha többször megforgatjuk.

További információk

Tömeg 0,4 kg

Érdekelhetnek még…

  • Helytartó

    Sertés vékonybél ipari yardos, osztályozott (30/32, 32/34, 34/36, 36/38, 38/40, 40/42, 42+)

    6.300 Ft9.450 Ft
  • fogyasztási juhbél 10 méteres

    Juhbél fogyasztási – 10 méteres

    1.490 Ft
  • juhbél

    Juhbél – 100 yardos

    12.900 Ft
  • Fokhagymás-borsos grillkolbász fűszerkeverék

    Fokhagymás-borsos grillkolbász fűszerkeverék – 0,35 kg

    990 Ft