Hentesek kedvence Májas hurka fűszerkeverék – 0,21 kg
Original price was: 875 Ft.790 FtCurrent price is: 790 Ft.
Profi Hentes májas hurka fűszerkeverék
Csak természetes fűszereket tartalmaz!
Összetétele: Vöröshagymapor, fűszerpaprika őrlemény édes és csípős, természetes fűszerek.
10 kg töltelékhez felhasználási javaslat
GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-2 kg | 2200 Ft | 1800 Ft |
2-3 kg | 2380 Ft | 1980 Ft |
3-5 kg | 2600 Ft | 2200 Ft |
5-10 kg | 2830 Ft | 2430 Ft |
10-15 kg | 2910 Ft | 2510 Ft |
15-20 kg | 3160 Ft | 2760 Ft |
20-25 kg | 3360 Ft | 2960 Ft |
25-30 kg | 3640 Ft | 3240 Ft |
30-40 kg | 6250 Ft | 5850 Ft |
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-10 kg | 2390 Ft | 1990 Ft |
10 -20 kg | 3390 Ft | 2990 Ft |
20 -40 kg | 6350 Ft | 5990 Ft |
A májas hurka elkészítéséhez szükséges 4,5 kg bőr nélküli hasa- vagy tokaszalonnát, 2,40 kg dagadót sós vízben meg kell főzni, majd kockára kell aprítani. 3,2 kg nyers sertés májat vékony szeletekre vágunk és2-3 percig vízben átfőzzük. Az alapanyagokat összekeverjük a májas hurka fűszerkeverékkel, ízlés szerint sózzuk (10-15 dkg étkezési sóval), majd az egészet kis lyukú darálón többször átdaráljuk.
A töltés történhet sertés vékony-, sertés vastag- vagy marhavékonybélbe, ízlés szerinti hosszúságra pározva vagy kötözve. A betöltött nyers májas hurkát 30-40 percig vízben lassú tűzön főzzük, utána hideg vízben kihűtjük. Kellemesebb az íze, ha a teljes kihűtés után1-3 napig hideg füstön /+ 20°C alatt / füstöljük, de füstölés nélkül hűtve, sütve egyaránt fogyasztható. A javaslatban szereplő nyersanyag összetétel ízlés szerint változtatható.
További információk
Tömeg | 0,48 kg |
---|---|
Felhasználás | 10 kg masszához |