+3620 77 33 447 / +3620 312 56 24 info@profihentes.hu

Jalapeños grillkolbász fűszerkeverék – 0,4 kg

A Jalapenos (ejtsd: ’halapenyo’) grillkolbász fűszerkeverékkel igazi ínyencség fog készülni, ha nem akar csalódni keverékünkkel biztos a siker!

Régi hagyomány alapján összeállított keverék A kiváló aromát és a finom ízeket a minőségi fűszerek keveréke nyújtja, sajátos ízét az édesen csípős jalapeno paprika adja

A vérbeli mexikói paprika népszerű a gazdag aromája és csípőssége miatt, a piros jalapeno paprika enyhén édes ízt kölcsönöz a terméknek.

A felhőtlen grillezések ínyenc fűszerkeveréke.

A Jalapenos grillkolbász fűszerkeverék 10 kg húshoz elegendő. A gyártáshoz szükséges só mennyiséget tartalmazza. GMO és Glutén mentes. Kerti parti kiszerelés

 

GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-2 kg 2200 Ft 1800 Ft
2-3 kg 2380 Ft 1980 Ft
3-5 kg 2600 Ft 2200 Ft
5-10 kg 2830 Ft 2430 Ft
10-15 kg 2910 Ft 2510 Ft
15-20 kg 3160 Ft 2760 Ft
20-25 kg 3360 Ft 2960 Ft
25-30 kg 3640 Ft 3240 Ft
30-40 kg 6250 Ft 5850 Ft
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-10 kg 2390 Ft 1990 Ft
10 -20 kg 3390 Ft 2990 Ft
20 -40 kg 6350 Ft 5990 Ft

A jalapenos grillkolbászhoz válasszunk zsírosabb húsokat! A húst finom lyukú darálón kétszer ledaráljuk, majd összekeverjük a fűszerkeverékkel és addig dagasztjuk, amíg a felszíne ki nem fényesedik és leválik az edény faláról meg a kezünkről. Egy vagy akár két napig állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. Juhbelet vagy sertésvékonybelet langyos vízben áztatjuk, hogy töltéskor rugalmasak legyenek. A kolbászmasszát 15-20 cm-re hosszakra töltjük, két végén a belet behurkoljuk. A kolbászt faszenes grillen sütve, vagy tepsiben, lassú tűzön sütjük.

Néhány jó tanács grillezéshez: Grillezésnél fontos a hőfok, mindig csak parázson grillezzünk, mert a tűz mindent szénné éget. Az sem szerencsés, ha kolbászokat a sütés végére hagyjuk, mert az alacsony hőfok miatt ráncosak lesznek. Egyenletes ropogósra sül a kolbász, ha többször megforgatjuk a grillrácson.

 

Érdekelhetnek még…

  • Helytartó

    Sertés vékonybél ipari yardos, osztályozott (30/32, 32/34, 34/36, 36/38, 38/40, 40/42, 42+)

    6.300 Ft9.450 Ft
  • argentin grillkolbász -salchica - fűszerkeverék

    Argentin grillkolbász fűszerkeverék – 0,4 kg

    980 Ft
  • juhbél

    Juhbél – 100 yardos

    12.900 Ft