Jalapeños grillkolbász fűszerkeverék – 0,4 kg
A Jalapenos (ejtsd: ’halapenyo’) grillkolbász fűszerkeverékkel igazi ínyencség fog készülni, ha nem akar csalódni keverékünkkel biztos a siker!
Régi hagyomány alapján összeállított keverék A kiváló aromát és a finom ízeket a minőségi fűszerek keveréke nyújtja, sajátos ízét az édesen csípős jalapeno paprika adja
A vérbeli mexikói paprika népszerű a gazdag aromája és csípőssége miatt, a piros jalapeno paprika enyhén édes ízt kölcsönöz a terméknek.
A felhőtlen grillezések ínyenc fűszerkeveréke.
A Jalapenos grillkolbász fűszerkeverék 10 kg húshoz elegendő. A gyártáshoz szükséges só mennyiséget tartalmazza. GMO és Glutén mentes. Kerti parti kiszerelés
GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-2 kg | 2200 Ft | 1800 Ft |
2-3 kg | 2380 Ft | 1980 Ft |
3-5 kg | 2600 Ft | 2200 Ft |
5-10 kg | 2830 Ft | 2430 Ft |
10-15 kg | 2910 Ft | 2510 Ft |
15-20 kg | 3160 Ft | 2760 Ft |
20-25 kg | 3360 Ft | 2960 Ft |
25-30 kg | 3640 Ft | 3240 Ft |
30-40 kg | 6250 Ft | 5850 Ft |
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-10 kg | 2390 Ft | 1990 Ft |
10 -20 kg | 3390 Ft | 2990 Ft |
20 -40 kg | 6350 Ft | 5990 Ft |
A jalapenos grillkolbászhoz válasszunk zsírosabb húsokat! A húst finom lyukú darálón kétszer ledaráljuk, majd összekeverjük a fűszerkeverékkel és addig dagasztjuk, amíg a felszíne ki nem fényesedik és leválik az edény faláról meg a kezünkről. Egy vagy akár két napig állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. Juhbelet vagy sertésvékonybelet langyos vízben áztatjuk, hogy töltéskor rugalmasak legyenek. A kolbászmasszát 15-20 cm-re hosszakra töltjük, két végén a belet behurkoljuk. A kolbászt faszenes grillen sütve, vagy tepsiben, lassú tűzön sütjük.
Néhány jó tanács grillezéshez: Grillezésnél fontos a hőfok, mindig csak parázson grillezzünk, mert a tűz mindent szénné éget. Az sem szerencsés, ha kolbászokat a sütés végére hagyjuk, mert az alacsony hőfok miatt ráncosak lesznek. Egyenletes ropogósra sül a kolbász, ha többször megforgatjuk a grillrácson.