+3620 77 33 447 / +3620 312 56 24 info@profihentes.hu

Hamburger fűszerkeverék – 0,3 kg

980 Ft

Grillezéshez vagy sütőben való elkészítéshez egyaránt felhasználhatjuk.

Adagolás : 0,34 kg/ 10kg darált hús

0,34 kg/ 10kg darált hús a fűszerkeverék a szükséges só mennyiséget tartalmazza.

A hamburger akkor a legjobb, ha a hús szaftos és omlós marad. Az ideális, ha a 20%-os zsírtartalmú marhahúst választunk. A legjobb burger marhából készül, de készülhet sertéssel, vagy báránnyal is.

GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-2 kg 2200 Ft 1800 Ft
2-3 kg 2380 Ft 1980 Ft
3-5 kg 2600 Ft 2200 Ft
5-10 kg 2830 Ft 2430 Ft
10-15 kg 2910 Ft 2510 Ft
15-20 kg 3160 Ft 2760 Ft
20-25 kg 3360 Ft 2960 Ft
25-30 kg 3640 Ft 3240 Ft
30-40 kg 6250 Ft 5850 Ft
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-10 kg 2390 Ft 1990 Ft
10 -20 kg 3390 Ft 2990 Ft
20 -40 kg 6350 Ft 5990 Ft

Hamburger pogácsa készítése:

0,34 kg/ 10kg darált hús a fűszerkeverék a szükséges só mennyiséget tartalmazza.

A hamburger akkor a legjobb, ha a hús szaftos és omlós marad. Az ideális, ha a 20%-os zsírtartalmú marhahúst választunk. A legjobb burger marhából készül, de készülhet sertéssel, vagy báránnyal is.

A marhahús esetén válasszuk lapockát, vagy hátszínt. Soványabb hús esetén javasolt a vesefaggyú használata is, amit, ha hozzáadunk a húshoz, akkor ízesebb lesz, és nem esik szét sütésnél 3:1 arányban (darált marha, vesefaggyú) a marhahúshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és jól elkeverjük, addig, míg az edény falától el nem válik a massza. Húspogácsákat formázunk belőle. Grill rácson vagy serpenyőben készre sütjük.

Sütés

Néhány jó tanács grillezéshez/sütéshez: fontos a hőfok, mindig csak parázson grillezzünk, mert a tűz mindent szénné éget. Akár serpenyőt, akár grillt használunk, magas hőfokon 5-6 percig, közepesen pedig 8-9 percig érdemes sütni a hús mindkét oldalát. Fontos, hogy ne maradjon belül rózsaszín.

A sült húsok ízét, zamatát többek között az úgynevezett Maillard reakciók befolyásolják. Ennek lényege: a húsban a fehérjék és a zsírok mellett mindig találhatóak cukorszerű anyagok is, 140-150 fok környékén a cukrok és a fehérjék reakcióba lépnek egymással, összekapcsolódnak, a hús színe pedig barnássá válik. Számtalan finomságot köszönhetünk ennek a folyamatnak.

További információk

Tömeg 0,3 kg

Érdekelhetnek még…

  • Kerti parti grill fűszersó

    Kerti Parti Grill fűszersó – Magyaros / Sertés / Szárnyas / Gyros / Olasz / Ázsiai – 0,1 kg

    330 Ft
  • hagymás grillkolbász fűszerkeverék

    Hagymás grillkolbász fűszerkeverék – 0,4 kg

    1.050 Ft
  • csevap ajvárral s hagymával

    Csevap fűszerkeverék – 0,26 kg

    980 Ft
  • gluténmentes szárított pirított vöröshagyma szelet

    Olaj- és lisztmentes pirított vöröshagyma szelet – 250 g

    790 Ft