Tetranátrium-pirofoszfát – 1 kg vagy 25 kg
2.450 Ft
Javítja a vízmegtartó képességet, gátolja a zsírkiválást és véralvadás gátló hatású. A fémeket megköti, így a fémek által okozott élelmiszer-elszíneződést gátolja.
A tetranátrium-pirofoszfátot az élelmiszeriparban / hús, baromfi konzerviparban / pufferanyagként, valamint emulgeálószerként alkalmazzák. Tejiparban, sajt gyártásnál alkalmazzák.
Húsfeldolgozásnál a konyhasó beadagolása előtt a húshoz vízkötés javítása céljából adagolandó alacsony hőmérsékleten tartás mellett.
Szokásos adagja:
Nyári turista esetében 250g /100kg töltőmassza
Vörös áru esetében 300-400g/100kg töltőmassza
GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-2 kg | 2200 Ft | 1800 Ft |
2-3 kg | 2380 Ft | 1980 Ft |
3-5 kg | 2600 Ft | 2200 Ft |
5-10 kg | 2830 Ft | 2430 Ft |
10-15 kg | 2910 Ft | 2510 Ft |
15-20 kg | 3160 Ft | 2760 Ft |
20-25 kg | 3360 Ft | 2960 Ft |
25-30 kg | 3640 Ft | 3240 Ft |
30-40 kg | 6250 Ft | 5850 Ft |
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-10 kg | 2390 Ft | 1990 Ft |
10 -20 kg | 3390 Ft | 2990 Ft |
20 -40 kg | 6350 Ft | 5990 Ft |
TETRANÁTRIUM-PIROFOSZFÁT
Állomány módosító, vízkötést javító és véralvadást gátló, növeli a fehérjék hő stabilitását,különösen az alacsony denaturációs pontú fehérjék esetében javítja a vízmegtartó képességet, gátolja a zsírkiválást, javítja a mikrobiológiai állapotot.
A tetranátrium-pirofoszfát javítja a vízmegtartó képességet, gátolja a zsírkiválást javítja a mikrobiológiai állapotot. Az élelmiszeriparban / hús, baromfi konzerviparban / pufferanyagként, valamint emulgeálószerként alkalmazzák. Tejiparban, sajt gyártásnál alkalmazzák. A fémeket megköti, így a fémek által okozott élelmiszer-elszíneződést gátolja.
Felhasználási terület:
Húsipar: főtt, füstölt áruk, vörösáruk, főttsonka, mélyhűtött termékek, vákumcsomagolt termékek
Tejipar: sajt gyártás
Használati utasítás:
Húsfeldolgozásnál a konyhasó beadagolása előtt a húshoz vízkötés javítása céljából
adagolandó alacsony hőmérséklet tartás mellett
Szokásos adagja:
Nyári turista esetében 250g /100kg töltőmassza
Vörös áru esetében 300-400g/100kg töltőmassza