+3620 77 33 447 / +3620 312 56 24 info@profihentes.hu

Tetranátrium-pirofoszfát – 1 kg vagy 25 kg

2.450 Ft

Javítja a vízmegtartó képességet, gátolja a zsírkiválást és véralvadás gátló hatású. A fémeket megköti, így a fémek által okozott élelmiszer-elszíneződést gátolja.

A tetranátrium-pirofoszfátot az élelmiszeriparban / hús, baromfi konzerviparban / pufferanyagként, valamint emulgeálószerként alkalmazzák. Tejiparban, sajt gyártásnál alkalmazzák.

Húsfeldolgozásnál a konyhasó beadagolása előtt a húshoz vízkötés javítása céljából adagolandó alacsony hőmérsékleten tartás mellett.

Szokásos adagja:
Nyári turista esetében 250g /100kg töltőmassza
Vörös áru esetében 300-400g/100kg töltőmassza

GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-2 kg 2200 Ft 1800 Ft
2-3 kg 2380 Ft 1980 Ft
3-5 kg 2600 Ft 2200 Ft
5-10 kg 2830 Ft 2430 Ft
10-15 kg 2910 Ft 2510 Ft
15-20 kg 3160 Ft 2760 Ft
20-25 kg 3360 Ft 2960 Ft
25-30 kg 3640 Ft 3240 Ft
30-40 kg 6250 Ft 5850 Ft
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-10 kg 2390 Ft 1990 Ft
10 -20 kg 3390 Ft 2990 Ft
20 -40 kg 6350 Ft 5990 Ft

TETRANÁTRIUM-PIROFOSZFÁT

Állomány módosító, vízkötést javító és véralvadást gátló, növeli a fehérjék hő stabilitását,különösen az alacsony denaturációs pontú fehérjék esetében javítja a vízmegtartó képességet, gátolja a zsírkiválást, javítja a mikrobiológiai állapotot.

A tetranátrium-pirofoszfát javítja a vízmegtartó képességet, gátolja a zsírkiválást javítja a mikrobiológiai állapotot. Az élelmiszeriparban / hús, baromfi konzerviparban / pufferanyagként, valamint emulgeálószerként alkalmazzák. Tejiparban, sajt gyártásnál alkalmazzák. A fémeket megköti, így a fémek által okozott élelmiszer-elszíneződést gátolja.

Felhasználási terület:

Húsipar: főtt, füstölt áruk, vörösáruk, főttsonka, mélyhűtött termékek, vákumcsomagolt termékek
Tejipar: sajt gyártás

Használati utasítás:

Húsfeldolgozásnál a konyhasó beadagolása előtt a húshoz vízkötés javítása céljából
adagolandó alacsony hőmérséklet tartás mellett

Szokásos adagja:
Nyári turista esetében 250g /100kg töltőmassza
Vörös áru esetében 300-400g/100kg töltőmassza

További információk

Kiszerelés

,