+3620 77 33 447 / +3620 312 56 24 info@profihentes.hu

Koriander egész 0,25 kg

550 Ft

GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-2 kg 2200 Ft 1800 Ft
2-3 kg 2380 Ft 1980 Ft
3-5 kg 2600 Ft 2200 Ft
5-10 kg 2830 Ft 2430 Ft
10-15 kg 2910 Ft 2510 Ft
15-20 kg 3160 Ft 2760 Ft
20-25 kg 3360 Ft 2960 Ft
25-30 kg 3640 Ft 3240 Ft
30-40 kg 6250 Ft 5850 Ft
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-10 kg 2390 Ft 1990 Ft
10 -20 kg 3390 Ft 2990 Ft
20 -40 kg 6350 Ft 5990 Ft

A koriander (Coriandrum sativum) egy évelő növény, amely a petrezselyem családjába, az ernyősvirágzatúak rendjébe tartozik. Származási helye a Földközi-tenger térsége, illetve Ázsia és Észak-Afrika. A koriandert már az ókori egyiptomiak is használták, és az indiai és az ázsiai konyhában is rendkívül népszerű.

A koriander leveleit és magjait is felhasználják a konyhában. A leveleket általában frissen vagy szárítva használják fűszerezésre, míg a magokat gyakran őrölve vagy egészben hozzáadják az ételekhez. A koriandert általában fűszerként használják, jellegzetes, kissé citrusos íze van, amely finom pikáns ízt ad az ételeknek.

A koriandert gyakran használják curry porok, salsa, guacamole, és más ételkülönlegességek készítéséhez. Emellett gyógyászati célokra is felhasználják, például emésztési problémák kezelésére, és mivel antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, segíthet a test számára káros baktériumok elleni küzdelemben is.

A koriandert általában őrölt formában vagy frissen aprítva használják, és adhat egy kellemes, friss, citromos ízt a húsoknak. A koriander segíthet kiegyensúlyozni és fokozni a húsok ízét, emellett pedig segít csökkenteni a húsos ételek nehéz, zsíros jellegét is. Emellett a koriandernek számos egészségügyi előnye is van, például segít a gyulladások csökkentésében és támogatja az emésztést is

0,25 kg kiszerelés

További információk

Kiszerelés