Kálium-szorbát – 1 kg
2.750 Ft
Általánosan használt a penész- és élesztőgombák szaporodásának gátlására, sajtban, borban, joghurtban, szárított húsokban és péksüteményben.
Húskészítmények felületkezelésére, szárított és természetes belek penészedésének gátlására.
Borászat:
Adagolása Musthoz 60g/hl Borhoz 20g/hl
Közvetlenül a palackozást megelőzően adjuk az italhoz lehetőleg a hőkezelést követően, a hőkezelés hatására ízhibát okozhat. Baktériumokkal szemben nem nyújt védelmet, erre a kénezés szolgál védelmül
GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-2 kg | 2200 Ft | 1800 Ft |
2-3 kg | 2380 Ft | 1980 Ft |
3-5 kg | 2600 Ft | 2200 Ft |
5-10 kg | 2830 Ft | 2430 Ft |
10-15 kg | 2910 Ft | 2510 Ft |
15-20 kg | 3160 Ft | 2760 Ft |
20-25 kg | 3360 Ft | 2960 Ft |
25-30 kg | 3640 Ft | 3240 Ft |
30-40 kg | 6250 Ft | 5850 Ft |
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-10 kg | 2390 Ft | 1990 Ft |
10 -20 kg | 3390 Ft | 2990 Ft |
20 -40 kg | 6350 Ft | 5990 Ft |
KÁLIUM-SZORBÁT /E202/
A szorbinsav sója, amely a természetben a madárberkenyében (Sorbus aucuparia ) található.
Általánosan használt a penész- és élesztőgombák szaporodásának gátlására, sajtban, borban, joghurtban, szárított húsokban és péksüteményben.
Húskészítmények felületkezelésére engedélyezett, szárított és természetes belek penészedésének gátlására.
Felhasználási javaslat: 1 %-os oldatában a penészesedés megelőzésére áztassuk be a belet pár percre. Kialakult penész esetén pedig a terméket kívülről kezeljük ezzel az oldattal.
Sok kozmetikai termékben is használják tartósítószerként. A borászatban borstabilizálónak használják, mivel a borban a kálium-szorbát meggátolja a fermentációt végző élesztőgombák szaporodását, a cukortartalmú borok utóerjedését.
Húsipari húskészítmények felületkezelésére engedélyezett, a szárított és természetes belek penészedésének gátlására.
Borászat:
Közvetlenül a palackozást megelőzően adjuk az italhoz lehetőleg a hőkezelést követően, a hőkezelés hatására ízhibát okozhat. Baktériumokkal szemben nem nyújt védelmet erre a kénezés szolgál védelmül
Adagolása Musthoz 60g/hl Borhoz 20g/hl
Felhasználási terület: gyümölcslevek, gyümölcskonzerv, lekvár, sör, bor, sütőipar, tejipar .
További információk
Kiszerelés |
---|