+3620 77 33 447 / +3620 312 56 24 info@profihentes.hu

Kálium-szorbát – 1 kg

2.750 Ft

Általánosan használt a penész- és élesztőgombák szaporodásának gátlására, sajtban, borban, joghurtban, szárított húsokban és péksüteményben.

Húskészítmények felületkezelésére, szárított és természetes belek penészedésének gátlására.

Borászat:
Adagolása Musthoz 60g/hl Borhoz 20g/hl
Közvetlenül a palackozást megelőzően adjuk az italhoz lehetőleg a hőkezelést követően, a hőkezelés hatására ízhibát okozhat. Baktériumokkal szemben nem nyújt védelmet, erre a kénezés szolgál védelmül

 

GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-2 kg 2200 Ft 1800 Ft
2-3 kg 2380 Ft 1980 Ft
3-5 kg 2600 Ft 2200 Ft
5-10 kg 2830 Ft 2430 Ft
10-15 kg 2910 Ft 2510 Ft
15-20 kg 3160 Ft 2760 Ft
20-25 kg 3360 Ft 2960 Ft
25-30 kg 3640 Ft 3240 Ft
30-40 kg 6250 Ft 5850 Ft
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) Utánvét esetén fizetendő Előre utalás esetén fizetendő
0-10 kg 2390 Ft 1990 Ft
10 -20 kg 3390 Ft 2990 Ft
20 -40 kg 6350 Ft 5990 Ft

KÁLIUM-SZORBÁT  /E202/

A szorbinsav sója, amely a természetben a madárberkenyében (Sorbus aucuparia ) található.

Általánosan használt a penész- és élesztőgombák szaporodásának gátlására, sajtban, borban, joghurtban, szárított húsokban és péksüteményben.

Húskészítmények felületkezelésére engedélyezett, szárított és természetes belek penészedésének gátlására.

Felhasználási javaslat: 1 %-os oldatában a penészesedés megelőzésére áztassuk be a belet pár percre. Kialakult penész esetén pedig a terméket kívülről kezeljük ezzel az oldattal.

 

Sok kozmetikai termékben is használják tartósítószerként. A borászatban borstabilizálónak használják, mivel a borban a kálium-szorbát meggátolja a fermentációt végző élesztőgombák szaporodását, a cukortartalmú borok utóerjedését.

Húsipari húskészítmények felületkezelésére engedélyezett, a szárított és természetes belek penészedésének gátlására.

Borászat:

Közvetlenül a palackozást megelőzően adjuk az italhoz lehetőleg a hőkezelést követően, a hőkezelés hatására ízhibát okozhat. Baktériumokkal szemben nem nyújt védelmet erre a kénezés szolgál védelmül

Adagolása Musthoz 60g/hl Borhoz 20g/hl

Felhasználási terület: gyümölcslevek, gyümölcskonzerv, lekvár, sör, bor, sütőipar, tejipar .

 

További információk

Kiszerelés