Fokhagymapor
780 Ft – 2.650 Ft
Konyhakész fűszer aromatartó csomagolásban.
A fokhagyma karakteres íze halvány barnás-sárga por formájában.
A fokhagymapor 8-10 szeres mennyiségű friss fokhagymának felel meg.
GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-2 kg | 2200 Ft | 1800 Ft |
2-3 kg | 2380 Ft | 1980 Ft |
3-5 kg | 2600 Ft | 2200 Ft |
5-10 kg | 2830 Ft | 2430 Ft |
10-15 kg | 2910 Ft | 2510 Ft |
15-20 kg | 3160 Ft | 2760 Ft |
20-25 kg | 3360 Ft | 2960 Ft |
25-30 kg | 3640 Ft | 3240 Ft |
30-40 kg | 6250 Ft | 5850 Ft |
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-10 kg | 2390 Ft | 1990 Ft |
10 -20 kg | 3390 Ft | 2990 Ft |
20 -40 kg | 6350 Ft | 5990 Ft |
Természetes fehér vagy enyhén sárgás por mely a fokhagyma szeletek lassú kíméletes szárításával majd őrlésével készült.
Összetevők: fokhagymapor, tartósítószer (Nátrium-hidrogén-szulfit). A fokhagyma gyógy-, és fűszernövény, melynek gumója fogyasztható. Felvágva erőteljes aromával rendelkezik.
Különleges ízjavító hatása miatt az egész világon kedvelik. Szénhidrátot, fehérjét, fontos ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaz.
Erőteljes természetes antibiotikum, az allicin adja a növény jellegzetes ízét. Az allicin, az allináz enzim hatására keletkezik a növényben lévő allinból az erős antioxidáns allicin lebomlásakor keletkező szulfonsav lép reakcióba a káros szabadgyökökkel, és ez a felelős a fokhagyma erős antioxidáns jellegéért. Ez a fokhagyma egyik legfontosabb gyógyhatású összetevője. Az erőteljesen izgató, irritáló, s laboratóriumi vizsgálatokkal igazolt baktériumölő hatású vegyületet a növény a mikroorganizmusok és más szervezetek elleni természetes védekező anyagként állítja elő.