Bambuszrost – 1 kg vagy 20 kg
1.990 Ft
Magas víz és zsiradék megkötő képességű. A bambuszrost szálak elsődlegesen stabilizálóként a funkcionális élelmiszerekben.
Alacsony kalóriaértékű adalékanyagként a nedvességveszteség elkerülésére, valamint az élelmiszerek ízének megőrzésére szolgál.
Természetes adalékanyag. Genetikailag módosított összetevőt nem tartalmaz. Termék allergén összetevőt nem tartalmaz. E-szám mentes, gluténmentes.
GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-2 kg | 2200 Ft | 1800 Ft |
2-3 kg | 2380 Ft | 1980 Ft |
3-5 kg | 2600 Ft | 2200 Ft |
5-10 kg | 2830 Ft | 2430 Ft |
10-15 kg | 2910 Ft | 2510 Ft |
15-20 kg | 3160 Ft | 2760 Ft |
20-25 kg | 3360 Ft | 2960 Ft |
25-30 kg | 3640 Ft | 3240 Ft |
30-40 kg | 6250 Ft | 5850 Ft |
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-10 kg | 2390 Ft | 1990 Ft |
10 -20 kg | 3390 Ft | 2990 Ft |
20 -40 kg | 6350 Ft | 5990 Ft |
Bambuszrost
Koncentrált, fehér színű, por állagú, natúr ízű és illatú por.
Az élelmiszeriparban széles körben alkalmazható, sokrétű tulajdonságaiból adódóan magas víz és zsiradék megkötő képességű.
Genetikailag módosított összetevőt nem tartalmaz .
Termék allergén összetevőt nem tartalmaz.
A bambuszrost szálak elsődlegesen stabilizálóként a funkcionális élelmiszerekben. A bambuszszálak természetes élelmi rostkoncentrátumok, amelyeket a bambusznövény sejtfalából nyernek.
A bambuszszálak természetes élelmiszer-összetevők, E-számmentesek, allergén és gluténmentesek, GMO-k.
A bambuszrost szál elsődlegesen stabilizálóként használatos az élelmiszerekben. Alacsony kalóriaértékű adalékanyagként a nedvességveszteség elkerülésére, valamint az élelmiszerek ízének megőrzésére szolgál. A bambusz rostot tartalmazó élelmiszeripari termékeket természetes termékeknek lehet nevezni, mivel természetes adalék anyag.
Színtelen, szagtalan és íztelen, közömbös más összetevőkkel szemben, hőmérséklet-ellenálló.
Duzzasztóképessége miatt vizet szív magába magas víz- és olaj/zsíradék kötés textúra javító tulajdonság, még magas hőmérséklet esetén is.
Élelmi rosttartalma több mint 96%
Átlagos tápérték 100 g-ban:
energia: 770 kJ/ 192kcal
zsír: 0 g
ebből telített zsírsavak: 0 g
szénhidrát: 0,1g
ebből cukor: <0,1 g
rost: 96 g
fehérje: 0 g
só: 0,19 g
Felhasználási terület: húsipar, sütőipar, reform táplálkozás
A rostok olyan növényi eredetű anyagok, amelyeket szervezetünk nem képes megemészteni. A rostban gazdag táplálkozás számos jótékony hatással jár: segíti a víz megkötését, az elfogyasztott ételek felszívódását, a bélműködést, emésztést. Csökkentik az elhízás és számos krónikus betegség kialakulásának kockázatát. Fogyaszthatjuk magukban, folyadékkal elkeverve, vagy ételekhez adva.