Aszkorbinsav / C vitamin – 0,25 kg vagy 1 kg
1.040 Ft – 3.700 Ft
Általánosan használt oxidáció gátló hatású anyag. Védi a terméket az aroma, íz szín változásoktól.
Lelassítja a húsban található nitrátok nitrit-oxiddá való átalakulását, ezáltal a hús színe tovább marad élénk, rózsaszínes.
Az aszkorbinsav a sütés folyamán elbomlik, ezért az összetevők között nem szabad C-vitaminként megjelölni.
GLS szállítási díjak (szállítási idő 1-2 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-2 kg | 2200 Ft | 1800 Ft |
2-3 kg | 2380 Ft | 1980 Ft |
3-5 kg | 2600 Ft | 2200 Ft |
5-10 kg | 2830 Ft | 2430 Ft |
10-15 kg | 2910 Ft | 2510 Ft |
15-20 kg | 3160 Ft | 2760 Ft |
20-25 kg | 3360 Ft | 2960 Ft |
25-30 kg | 3640 Ft | 3240 Ft |
30-40 kg | 6250 Ft | 5850 Ft |
MPL szállítási díjak (szállítási idő 4-5 munkanap)
Súly(kg) | Utánvét esetén fizetendő | Előre utalás esetén fizetendő |
0-10 kg | 2390 Ft | 1990 Ft |
10 -20 kg | 3390 Ft | 2990 Ft |
20 -40 kg | 6350 Ft | 5990 Ft |
Aszkorbinsav / C vitamin
Általánosan használt oxidáció gátló hatású anyag. Védi a terméket az aroma, íz szín változásoktól, feldolgozás során gátolja a gyümölcsök barnulását.
Húsipari felhasználásnál: redukáló közeget hoz lére; elősegíti a húsban lévő metmioglobinnak NO-mioglobinná való átalakulását.
Lelassítja a húsban található nitrátok nitrit-oxiddá való átalakulását, ezáltal a hús színe tovább marad élénk, rózsaszínes.
Borászati felhasználásával megőrizhető a szőlő és bor illat és zamatanyaga, az oxidáció gátlásával, Az így kezelt borok sokkal tovább megőrzik friss, üde jellegüket
Sütőipari termék térfogatát növelő adalékanyag a gáztartó képesség növelésének érdekében tésztatulajdonság javítására adagolják. A fűszerkeverék sikértulajdonságot hatékonyan javítja redukálószer, de a lisztekben illetve a tésztákban mindig jelenlevő glutation jelenlétében a végeredményt tekintve együttesen oxidáló hatást fejtenek ki. Az aszkorbinsav a sütés folyamán elbomlik, ezért az összetevők között nem szabad C-vitaminként megjelölni.